Digitale versies inbegrepen:
Trends
Trends
Sport/Voetbalmagazine
LeVif
Tendances
Sport/Foot Magazine
Magazine

Knack, Knack Weekend & Focus Knack

Al het relevante nieuws, 3 keer anders bekeken

Knack: de wekelijkse actualiteit doorgelicht

Onze redactieploeg geeft u elke week een frisse kijk op de actualiteit. Vernieuwend. Verhelderend. En met alle achtergrondinformatie. We ruimen plaats voor spraakmakende interviews, pittige columns en boeiende reportages.

Knack Weekend: inspiratie voor uw lifestyle

Van reizen tot rijden, van tafelen tot tuinieren, van mode tot meditatie,... Knack Weekend biedt u volop inspiratie om uw leven kleur en smaak te geven.

Knack Focus: uw complete entertainmentgids

Dankzij Focus Knack bent u mee met alle aanraders op het vlak van film, muziek, kunst en toneel. Bovendien krijgt u elke week een compleet overzicht van alle radio- en tv-programma's, aangevuld met kritische kijktips.

Plus vele extra's...

  • 10 keer per jaar Knack Extra: echte bewaarnummers waarvan 6 edities van Knack Bodytalk, het gezondheidsmagazine en 4 edities van Knack Extra, over politiek, historisch, cultureel of maatschappelijk belangrijke thema's.
  • Knack jaaroverzicht met de pakkendste beelden van het voorbije jaar.
  • Lid van Knack Club met kortingen bij musea en wekelijks vrijkaarten.
  • +zone op Knack.be: exclusieve duiding bij het nieuws van de dag.
  • toegang tot het digitale magazine op PC, tablet en smartphone
  • toegang tot het Knack webarchief
  • MO*, 4x per jaar het mondiaal magazine rond maatschappelijke thema's


Digitale toegang tot 6 nieuwsmagazines
✔  U heeft met uw Knack-abonnement nu ook toegang tot de digitale versie via de website op pc en via de app op tablet en smartphone tot de magazines Knack, Trends, Le Vif/L’Express, Trends-Tendances en Sportmagazine (N/F).
✔  U heeft digitale toegang tot op 3 toestellen tegelijk zodat uw gezinsleden kunnen meegenieten (thuis of op kot!)
✔  U hebt 24/7 volledige toegang tot de websites van de 6 magazines met de +zones (exclusief voor abonnees) en de archieven (alle artikels tot meer dan 20 jaar terug).

Lezers aan het woord:

“Knack is een begrip. Het straalt klasse en veelzijdigheid uit.” - J. Dewilde

“Voor mij staat Knack voor een weekblad en een website die achtergrondinformatie geven en dieper ingaan op alle aspecten van het nieuws.” - S.Willaert

“Ik vind dat er in Vlaanderen geen ander medium is dat zo’n breed scala aan onderwerpen aanbiedt: politiek, opiniestukken, cultuur, wetenschap, psychologie… Het komt allemaal aan bod.” - E.Smolders