MO*

Jaarabonnement via overschrijving
Ref 49_10322
€ 32
4 nummers per jaar
  • Minimum looptijd van 1 jaar
    •  

      U ontvangt het magazine bij u in de bus.

Magazine

 

MO* brengt mondiale verhalen, analyses en tendensen. MO* legt mechanismen, pijnpunten en belangen bloot in zowel de politieke, economische als maatschappelijke domeinen. MO* verklaart gebeurtenissen, nodigt uit tot reflectie en debat, houdt afstand van "het nieuws" en kiest zijn onderwerpen op basis van inhoudelijke urgentie, niet op basis van wat elders (al) geschreven of bediscussieerd wordt. Uit de stroom van gebeurtenissen distilleert MO* de grote veranderingen en evoluties. MO* heeft in een wereld die worstelt met diverse crisissen (economisch, ecologisch, democratie en demografie,...)  aandacht voor de fundamentele vragen. Want om goede oplossingen te vinden, zijn de juiste vragen nodig.

Viermaal per jaar krijgt u een magazine om te koesteren en te bewaren, omdat we met zijn allen betrouwbare en betrokken berichtgeving en duiding over de hele wereld nodig hebben.
Daarnaast wordt u vriendelijk uitgenodigd om dagelijks onze website www.MO.be te raadplegen. U vindt er achtergronddossiers, columns, interviews, reportages,  een uitgebreide agenda en nog veel meer. Om niks te missen schrijft u zich best in op onze gratis nieuwsbrief en volgt u ons ook op Facebook  en Twitter.   

 
Knack-abonnees ontvangen MO* gratis bij hun abonnement.