De voordelen van een abonnement

 • Elke vrijdag De Krant van West-Vlaanderen, de lokale krant en KW Weekend.
 • Met de regelmaat van de klok een KW-special, extra bij de krant.
 • Digitale toegang tot De Krant van West-Vlaanderen en zijn 5 lokale kranten op pc, tablet en smartphone
 • Toegang tot alle artikels op kw.be
 • Toegang tot het archief op kw.be, met artikels sinds 1995
Magazine

De Krant van West-Vlaanderen

 • De Krant van West-Vlaanderen – Da’s alle West-Vlaams nieuws
  Van Brugge tot Ieper en van Oostende tot Kortrijk, we zijn een beetje anders en toch weer allemaal gelijk. We zijn West-Vlamingen. Dat unieke gevoel herken je in De Krant van West-Vlaanderen. Een krant voor West-Vlamingen met nieuws en verhalen over West-Vlamingen, geschreven door de beste West-Vlaamse pennen.

 • De 5 sterke lokale kranten – Da’s alle nieuws uit jouw gemeente
  De geboorte van een kind, het overlijden van een buur, het huwelijksjubileum van een collega, de sportresultaten van een kleinkind, de tiende voorstelling van de lokale toneelgroep, de wafelenbak van de scouts, de beslissingen van de gemeenteraad… Je vindt het allemaal in je lokale krant. Onze 5 lokale kranten: Brugsch Handelsblad Brugge-Torhout, De Weekbode Roeselare-Izegem-Tielt, KW Kortrijk-Menen-Waregem, Het Wekelijks Nieuws Westhoek-Westkust en De Zeewacht Kust.

 • KW Weekend – Da’s ’t goeie West-Vlaamse leven
  Verrassende interieurs, gezellige plekjes, inspirerende tips, authentieke gerechten, hippe mode, de pakkendste beelden… Kortom, West-Vlaanderen op zijn mooist. Je vindt het allemaal en meer in KW Weekend. Daarbovenop krijg je een aantal gratis speciale KW Weekends met extra aandacht voor mode, tuinen, feesten, design, ...
 • KW-Specials – Da’s nog meer genieten
  Met de regelmaat van de klok verrast KW je met een extraatje. Onze KW Specials gaan over de zaken die de West-Vlamingen boeien, zoals zorg, toerisme in eigen streek, het beste van West-Vlaanderen, vastgoed, vakantie en werken in West-Vlaanderen... Ontdek onze KW-specials: KW Beebee, KW Kortweg voorjaar, KW Vastgoedgids, KW Leren in West-Vlaanderen, KW Bedrijvig West-Vlaanderen, KW Vakantie, KW Zorgspecial, KW Het lekkere westen, Het Beste van West-Vlaanderen, …

 • KW.be – Da’s nieuws uit alle 64 West-Vlaamse gemeenten.
  De Krant van West-Vlaanderen heb je voortaan ook digitaal op zak. Altijd en overal vind je al het lokaal en provinciaal nieuws op onze KW-website. Je vindt er alle nieuws over jouw gemeente of stad, da’s beloofd. Als abonnee kan je alle plus-artikels lezen én heb je toegang tot alle 5 de lokale kranten.