Libelle

Digitaal abonnement - via domiciliëring
Ref 2177_15651
€ 12,50
(per maand)

U betaalt € 12,50 via domiciliëring (per maand). Minimum looptijd van 1 jaar

Weekblad
 • Geen papieren versie

  Met deze formule kiest u ervoor om wekelijks de digitale versie en bijlagen te lezen op smartphone, tablet en PC en geen papieren versie te ontvangen. U kan dit later altijd nog wijzigen. Meer info te vinden bij de abonnementsvoorwaarden.

 • Minimum looptijd van 1 jaar
  • Lees het magazine op uw tablet (iPad, Android).

  •  

   Lees het magazine online, via uw browser.

  • Lees het magazine op uw smartphone (iPhone, Android).

Magazine

Libelle

Warme verhalen

Iedereen heeft een verhaal: groot of klein, mooi of triest. Elke week brengen we getuigenissen van lezeressen. Soms pakkend, soms hartverwarmend, maar altijd even echt en oprecht.

Lekkere recepten

Omdat élke dag lekker en vers koken, best een uitdaging is, vind je bij Libelle tonnen inspiratie. Met vlees, met vis of verrassend veggie. Voor elke dag en speciale momenten.

Huis & tuin

Hoe woon je zo gezellig mogelijk? En wat doe je wanneer om je tuin mooi te houden? Wij signaleren de nieuwtjes op het vlak van wonen en groen, en laten je zien hoe je ze toepast. Zodat jij van je huis een thuis kunt maken.
 
Als abonnee op de papieren versie krijg je je magazine elke woensdag in de bus geleverd, één dag voor het in de winkel ligt. Je geniet dus als eerste van de speciale aanbiedingen en de wedstrijden. En je krijgt 6 x per jaar een special Libelle Nest, met volop inspiratie voor het mooie leven binnen & buiten..
Als abonnee op de digitale versie lees je al deze nummers via Mijn Magazines (app + website).